Onze partners

Yosiko Homeware 

Lisa van Roode is de oprichtster van Yoshiko. Zij werkt al jarenlang in de mode, waar ze voor bekende winkelketens grote volumes T-shirts, spijkerbroeken en andere kledingstukken produceert in het buitenland. 

Met de oprichting van haar eigen home ware label Yoshiko besloot Lisa wat terug te doen voor de kinderen in Bangladesh. Hun modieuze hangtags zijn hun beeldmerk; deze handgemaakte lotus bloem staat symbool voor onze bijdrage aan kansarme studenten uit de sloppenwijken van Dhaka. De hangtags worden gemaakt door de studenten van Benglish Crafts

Thrive

Thrive is een Amerikaanse stichting die vrijwilligers inzet om kinderen die leven in slechte omstandigheden van een gezonde maaltijd te voorzien. Dit doen ze door samen te werken met lokale scholen. 

Sinds 2013 ontvangt Vialisa dagelijks fruit, groenten of een lokale snack. Dankzij deze samenwerking kunnen wij de ouders ontlasten van hun dagelijkse zorg om hun kinderen voldoende te kunnen voeden.  

 

Blankadesh

Blankadesh is een groep vrijwilligers in Dhaka die ’s winters geld inzameld om warme dekens aan te schaffen en te verspreiden onder de mensen die extra warmte nodig hebben.

Vialisa heeft verschillende donaties mogen ontvangen voor onze studenten, hun familieleden en bewoners in Korail. 

 
 

Nederland

Bank rekening: ING Bank (Amsterdam)

IBAN: NL95INGB0009552228

Swift / Bic code: INGBNL2A

 

RSIN / ANBI nummer: 8120.95.261

K.v.K (te Venlo): 12050567

Populierenhof 1

3465 TH Driebruggen

Nederland

Bangladesh

 

Kantoor

Road 23/b, house 1, Apt A4

Gulshan 1, Dhaka - 1212

 

 

 

Educatie Centrum

Korail Bou Bazaar Slum Area

Unit-Kha, House 152

Ward 19, Ershad School mud field

Dhaka-1213

 

Met dank aan WPML.org

© Vialisa / 2020