Schenking

Periodieke schenking

Met een structurele donatie steunAi??jeAi??het werk van Vialisa.Ai??Door je donatie om te zetten in een Periodieke Schenking kan Vialisa meer vooruit plannen waardoor de projecten een stevigere basis krijgen.

Wil je VialisaAi??steunen door periodiek te schenken? Dan is het voor jou en voor ons het voordeligst als je dat via een schriftelijke overeenkomst doet. Hierdoor is je donatie volledig aftrekbaar bij de belasting.

Sinds januari 2014 is het niet meer noodzakelijk een Periodieke Schenking middels eenAi??notariAi??le akte vast te leggen. Tegenwoordig kan dit heel eenvoudig door een schriftelijke overeenkomst direct met de stichting af te sluiten. De enige voorwaarde is dat je de donatie vastlegt voor een periode van 5 jaar. Het belastingvoordeel bij Periodiek Schenken varieert, afhankelijk van je bruto inkomen, tussen de 16 en 52 procent.Ai??Van elke euro die jeAi??ons schenkt, ontvangAi??jeAi??maximaal de helft terug van de Belastingdienst. Schenken is dus voordeliger dan maandelijks een bedrag doneren!

Om de schenking vast te leggen, is het nodig dat je onderstaand formulier ai???Overeenkomst periodieke giftAi??in geldai??? twee keer uitprint, invult en ondertekent, en deze samen met een kopie van je legitimatiebewijs opstuurt naar Vialisa. Ai??Hierna Ai??vult VialisaAi??nog enkele gegevens in op het formulier, ondertekent het en stuurt Ai??Ai??n exemplaar aan je retour. Ai??Ai??n exemplaar bewaren wij voor onze eigen administratie.

Download hier het formulierAi??Overeenkomst periodieke gift Stichting Vialisa

 

Stichting Vialisa

Prins Bernhardstraat 28

1211 GK Hilversum

