Bestuursleden

Lisa van Gerven

Oprichtster & Bestuurslid

Lisa werd als 2-jarig Bengaals meisje geadopteerd door een Nederlands gezin en groeide op in het Limburgse Baarlo.

Lisa studeerde Welzijnsmanagement aan de de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens deze studie liep zij stage bij BRAC, de grootste NGO (Non-governmental Organization/ Niet-gouvernementele organisatie) van Bangladesh. Hierna studeerde zij Ontwikkelingsstudies aan de Radboud Universiteit Nijmegen, waarbij zij werkervaring opdeed in Vietnam.

Sinds februari 2004 is ze namens Vialisa werkzaam in Dhaka.

Secretary Board Vialisa Foundation

Shila de Vries

Secretaris, beleidszaken

Shila is geboren in Bangladesh, als baby naar Nederland gekomen en opgegroeid in Bilthoven. Zij studeerde technologie- en innovatiebeleid voor ontwikkelingslanden aan de TU in Eindhoven, met afstudeerproject in Bangladesh. Ze is werkzaam als juridisch adviseur voor onderzoeksorganisaties op het gebied van technologie.

Haar kracht zit in het structureren van kansrijke initiatieven en het scheppen van condities waarin deze tot uitvoer kunnen komen. Shila is sinds september 2017 secretaris van het bestuur van Vialisa.

Christian Huurman

Voorzitter, marketing & fondsenwerving

Christian is geboren in Bangladesh, opgegroeid in Nederland en is na het behalen van een doctoraat in 2006 naar Engeland verhuist voor werk. 

Na zeven kleurrijke jaren heeft Christian The City vaarwel gezegd en is na wat omzwervingen weer in Rotterdam gaan wonen, om vandaar uit zijn werk -en vrije tijd te besteden aan respectievelijk de kansrijke jeugd van RSM Erasmus University en de kansarme jeugd van Vialisa.

Catharina van Gemeren

Penningmeester (Interim)

Catharina heeft na haar pensioen als administratief medewerkster bij Stichting Thuiszorg, een aantal jaren als vrijwilliger gewerkt in de Terre des Hommes winkel in Zoetermeer en is in 2013 bekend geraakt met Vialisa. Sindsdien heeft ze geregeld fundraising activiteiten (crea-beurzen, kerkelijke projecten, rommelmarkten) georganiseerd.

Dankzij de inspanningen van haar en haar netwerk meer dan Euro 10.000 opgehaald. Ze bekleedt sinds medio 2017, toen de penningmeester positie plots vacant was, de functie van penningmeester (interim).

Alle bestuursleden werken op vrijwillige basis. Ze ontvangen geen financiële vergoeding voor hun werkzaamheden als bestuurslid.