Ambassadeur

img_0480-169x300Kelly Ter Horst

 

Ik ben zangeres (met name achtergrondzangeres bij verschillende artiesten en programma’s in Nederland en België) en sinds kort ook presentatrice van het lifestyle programma bij TVLimburg (TVL).

Mijn werk bestaat uit veel onderweg zijn, veel mensen ontmoeten en mooie dingen meemaken. Ik voel me ook bijzonder bevoorrecht dat ik deze werkzaamheden in al zijn facetten mag doen. Ik geniet hier ongelofelijk van. De mensen waarmee ik mag werken, de uitdagingen waar ik voor kom te staan, elke dag is anders en nooit saai.

Je voelt hem natuurlijk al aankomen! Ik mag werk doen waar ik met volle teugen van geniet en waar vaak weer iets nieuws uit voortvloeit. Dit is niet voor iedereen weg gelegd en daar ben ik me heel bewust van. Ik ga nu geen lang en uitgebreid verkooppraatje houden waarom ik ambassadrice ben geworden. Het enige wat ik wil bereiken is bewustwording. Besef je eens hoe goed wij het hebben. Wij nemen ons dagelijks leven vaak maar voor lief. We vinden onze leefgewoonten en Ai??omstandigheden normaal, dat is voor ons nou ook eenmaal zo. Voor heel veel anderen zijn zaken als onderwijs, een baan en een huis dit niet en daar mogen we wel eens bij stilstaan!

Lisa ken ik al heel lang, al vanaf m’n zesde ongeveer. Wat me van haar is bijgebleven is dat ze, zo jong als ze was, altijd zei: later ga ik de ontwikkelingshulp in, in Bangladesh. Ze was hier altijd heel stellig in, heel overtuigd, dus het verbaasde me niets dat dit doel nagestreefd en bereikt werd. Zo doelgericht als ze is, zo is ze ook met deze stichting.

Zij en ik konden ons doel nastreven en bereiken. Kinderen in de sloppenwijken en tehuizen kunnen dit niet. Zij hebben hulp nodig, via ons! Wij kunnen een steentje bijdragen al is dit soms maar heel klein. Vialisa is een kleine stichting, maar daardoor heel transparant. Je ziet waar het geld dat gedoneerd gaat naartoe gaat en wat er mee gedaan wordt.

Kinderen krijgen een basisopleiding van een half jaar, daarna een stageplek en worden een jaar begeleidt hierin.Dit zijn kinderen uit sloppenwijken en tehuizen. Zij hebben niet het geluk gehad om in een welvarend land geboren te worden en op te groeien, wij wel.Hoe mooi is het dan dat we iets kunnen bijdragen om deze kinderen uit de sloppenwijken en van de vuilnisbelten af te krijgen om zo een zicht te hebben op een iets betere toekomst, waar ze zelf ook voor moeten werken.

Voor de website van Kelly ter-Horst website